top of page

Ik heb vanaf mjn 7de pianoles gehad bij Ina Overkamp van het voormalig Nederlands Pianokwartet. Tijdens m’n zangopleiding was piano mijn bijvak. Ik begeleid al jaren mijn zangleerlingen, geef pianoles en heb begeleidingspianisten gecoached. Onderdeel van mijn lesmethode is leren improviseren, componeren en transponeren. Dus ik leer je ook je muzikale creativiteit ontwikkelen en je eigen muziek maken. 

REVIEWS:

"Marthe (12) is sinds anderhalf jaar een enthousiast pianoleerling van Karouchka. Het mooie van de lessen die Karouchka geeft, is dat Marthe niet alleen noten van papier leert spelen, maar ook alle basisvaardigheden meekrijgt om echt muziek te (durven) maken: ze leert improviseren, variëren, transponeren etc. Het plezier spat van de lessen af!"

"Karouchka heeft een heel positieve en speelse manier van lesgeven waardoor zij het plezier bij haar leerlingen voorop laat staan. Quintijn vindt het heel leuk dat hij zelf zijn stukken mag uitzoeken (zelfs house!), zelf mag componeren en voor de feestdagen stukken in het thema oefent. Karouchka haalt het beste bij ieder naar boven zodat - op welk niveau dan ook - je vol vertrouwen achter de piano zit."

 

Uurtarief volwassenen (privéles): €50

Uurtarief kinderen (privéles): €35 

bottom of page